Heb jij wel eens gezwommen in een infinity pool? Al je dit eenmaal hebt gedaan wil je nooit meer anders! Infinity pools geven echt een extra touch aan je vakantie bestemming. Het zijn prachtige zwembaden die lijken te verdwijnen in de achtergrond. Dit resulteert vaak in de meest prachtigste foto’s, al helemaal wanneer zo’n infinity pool is aangelegd met een waanzinnige achtergrond. Van bergen, tot oceanen tot het oerwoud. Hier hebben we de mooiste infinity pools verspreid over de wereld op een rijtje gezet, om heerlijk bij weg te dromen!

Marina Bay Sands Hotel – Singapore

In Singapore is het indrukwekkende luxe hotel Marina Bay Sands te vinden. Naast de andere luxe faciliteiten heeft dit prachtige hotel bovenop het dakterras een 150 meter lange infinity pool, hier kun je dus in alle rust relaxen! Vanuit dit fantastische zwembad heb je een waanzinnig mooi panoramisch uitzicht over de hele stad!

The Hanging Gardens – Bali, Indonesië

Op Bali kun je relaxen in een super indrukwekkend zwembad, dit zwembad hoort bij het Hanging Gardens Hotel. Het is verkozen tot één van de mooiste zwembaden ter wereld, wij begrijpen wel waarom! Het zwembad bestaat uit twee baden die overlopen in elkaar. Wanneer je zwemt in deze heerlijke infinity pool heb je een adembenemend uitzicht op het regenwoud en voelt het alsof je boven de toppen zweeft!

Hotel Villa Honegg – Bürgenstock, Zwitserland

Niet alleen op verre zonbestemmingen heb je deze mooie zwembaden. Een stuk dichterbij in de Zwitserse bergen vind je het luxe Hotel Villa Honegg, dit hotel beschikt ook over een prachtig infinity pool. Wanneer je baantjes aan het trekken bent kijk je uit over het adembenemende meer van Luzern. Het meer wordt omringt door meerdere bergen, dit zorgt zeker voor een idyllisch beeld!

Ceasar Augustus Hotel – Italië

Ook in Italië is een bijzondere infinity pool te spotten. Dit zwembad heeft dezelfde kleur als het landschap erachter, op deze manier lijkt het echt alsof het zwembad overloopt in de zee! Ook het terras op deze locatie heeft hetzelfde prachtige panoramische uitzicht over zee, zeker geen verkeerd uitzicht bij een romantisch diner 😉