Voor een heerlijke vakantie hoef je niet ons land uit. Nederland heeft prachtige plekken waar jij waarschijnlijk nog niet geweest bent. Ook in ons eigen landje valt dus genoeg te ontdekken. Of je nou opzoek bent naar een drukke stad of een rustig groene omgeving… Het kan allemaal. Ook is het nog eens super goedkoop… Je kunt voor €25,- overnachten bij Fletcher. Zo kun je meerdere delen van ons prachtige kikkerlandje ontdekken. Wij zullen de mooiste plekken voor een vakantie in eigen land voor je op een rijtje zetten.

 

De Veluwe

De prachtige Veluwe vormt een van de grootste natuurgebieden uit Nederland. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen terwijl je geniet van de heerlijke natuur. Wanneer je op de Veluwe loopt voelt het eigenlijk gewoon als het buitenland. In dit gebied vind je vooral bossen en heidevelden.

 

De Waddeneilanden

Ook bij de Waddeneilanden zul je je ogen uitkijken. Elk eiland is anders en daarom is het zo leuk om ze allemaal te bezoeken. Ontdek de prachtig brede stranden, duinen en de sfeervolle dorpjes. Texel is het grootste eiland en zeker een aanrader om te bezoeken. Ben je op zoek naar wat meer rust? Bezoek dan het kleine Schiermonnikoog.

 

Zeeland

In Zeeland vind je vooral… Je raad het al: zee. Je kunt hier heerlijk genieten aan het strand of gave watersporten uitoefenen. Ook kun je hier heerlijk fietsen over de dijken. Daarnaast is Zeeland super gezellig. Bezoek de verschillende sfeervolle stadjes en je zult je helemaal thuisvoelen.

 

Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is het gebied dat je het meest aan het buitenland doet denken. Dit gebied heeft prachtige heuvels, gezellige steden en super gave grotten die je kunt bezoeken. Het lijkt niet alleen of je in het buitenland bent, maar voor heel even kun je dat ook echt zijn. Je vind hier namelijk ook het drielandenpunt.

 

De Achterhoek

Bij de achterhoek vind je enorm veel weilanden. Ook vind je hier prachtige landgoederen, kastelen en buitenplaatsen. Er liggen heerlijke wandel- en fietsroutes op je te wachten. Bezoek de gezellige Hanzesteden en loop door de gezellige winkeltjes en mooie panden.

 

Friese Meren

In Friesland vind je tal van meren. Deze meren worden ook wel de Fryske Marren genoemd. Als je van water of watersporten houdt is dit de ideale plek voor jou! Geniet van de prachtige Friese natuur. Je vind hier onder andere het Sneekermeer en het IJsselmeer. Het is een aanrader om te gaan varen over deze prachtige meren.

 

Zoals je leest zijn er genoeg mooie plekken in Nederland die je kunt bezoeken. Naast de plekken hierboven zijn er in ons landje nog veel meer mooie plekken te vinden. Elke plek is uniek en heeft zijn eigen gezelligheid. Welke van de bovenstaande plekken wil jij als eerst bezoeken?