Vakantiehuisjes

vakantiehuisjes

Wil jij op vakantie maar gehecht aan de luxe en vrijheid van thuis? Dan zijn vakantiehuisjes wat voor jou! Hier kun je de beste aanbieders op gebied van vakantiehuisjes vinden. Lees snel verder.

Vakantiehuisjes reisorganisaties

 

Interhome

Interhome is al 50 jaar specialist in het verhuren vakantiehuisjes. De reisorganisatie biedt 20.000 vakantiehuizen en -appartementen aan in 15 Europese landen, waaronder in Frankrijk, Spanje en Kroatië. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de website gereserveerd worden. Ga nu naar de website van Interhome.

 

Roompot

De vakantieparken van Roompot zijn natuurlijk enorm bekend, dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland, dan ben je bij Roompot aan het juiste adres. Meer dan genoeg parken en mogelijkheden.

 

Euro Relais

Neem jij je huisdier altijd mee op vakantie? Dan kun je terecht in een van de diervriendelijke vakantiehuisjes van Euro Relais. Zo hoef je hem niet in een pension achter te laten én kan hij lekker bij jullie blijven. Ook voor de mensen die zonder huisdieren op vakantie gaan heeft Euro Relais genoeg keus! Kijk snel op de website.

 

Vrijevakantiehuizen.nl

Op Vrijevakantiehuizen.nl vind je – zoals de naam al een beetje verraadt – beschikbare vakantiehuizen in Europa en daarbuiten. Op moment van schrijven verzamelt de website meer dan 26.000 vrije vakantiehuizen!

 

Strandhuisjeboeken.nl

Op Strandhuisjeboeken.nl vind je alleen maar vakantiehuizen op of direct in de buurt van het strand. Bijvoorbeeld strandhuisjes in het populaire Hoek van Holland, maar ook in Noord-Holland en Zeeland kun je strandhuisjes vinden op Strandhuisjeboeken.nl.

 

Aanzee

Blijven jullie lekker in eigen land? Bij reisorganisatie Aanzee.com kun je in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland meer dan vierhonderd vakantiehuisjes van particulieren vinden. Naar de website van AanZee.

 

Sea Holiday Villas

Weg van de gebaande paden en het massatoerisme? Kies dan voor een luxe vakantievilla van Sea Holiday Villas. Exclusive vakantievilla’s in Nederland, Spanje en Curacao.

 

Vakantiewoning.org

Op Vakantiewoning.org vind je meer dan 120.000 vakantiehuizen in 42 landen. Da’s pas handig vakantiehuisjes zoeken, filteren en vergelijken!

 

Heerlijkehuisjes.nl

Op de website Heerlijkehuisjes.nl vind je vakantiehuisjes in Nederland met een focus op groepsaccommodaties, dus geschikt voor grotere groepen.