Autovakantie

autovakantie

Een autovakantie geeft vaak het ultieme vakantiegevoel. Je kunt gaan en staan waar je wil, kunt zelf bepalen welke route je wil rijden of hoelang je er over wil doen. Niet overtuigd? Een bijkomend voordeel van een autovakantie is dat het vaak goedkoper is dan reizen met een vliegtuig en je ziet onderweg ook nog eens veel meer. Onderstaand vind je aanbieders van autovakanties.

Autovakantie reisorganisaties

De Jong Intra

De Jong Intra heeft jarenlange ervaring in het organiseren van autovakanties. Zo kun je bij De Jong Intra niet alleen je autovakantie naar Belgie of Frankrijk regelen, maar ook naar Ierland, Groot-Brittannië of Scandinavië. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan op de website van de Jong Intra.

DFDS Seaways

Wil jij rondtoeren in Engeland, Schotland of Ierland? Of misschien wel alle drie? Dan kun je met DFDS je autovakantie combineren met een overtocht. Zo kun je je eigen auto gewoon meenemen en ben je niet gebonden aan een huurauto. Wil je meer lezen over een autovakantie naar Groot-Brittannië? Ga dan naar de website van DFDS.

Valk vakanties

Bij Valk vakanties kun je je autovakantie combineren met de luxe van een hotel. Wat dacht je van een autovakantie naar Praag of Berlijn? Je kunt zo lang over de reis doen als je zelf wil en overnacht vervolgens in een luxe drie of vier sterren hotel. Enthousiast? Ga dan naar de website van Valk Vakanties.

Handige autovakantie tips

Vaders en moeders

Gaan jullie dit jaar op vakantie met de kinderen? Dan moet het natuurlijk wel leuk blijven op de achterbank. Ga naar de website van vaders en moeders en lees je hoe je het leuk kunt houden.