Rondreizen

rondreis

Heb jij altijd al een rondreis willen maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het maken van rondreizen is niet alleen een ultieme ervaring, je komt ook nog eens in contact met andere culturen en ziet veel meer van de wereld dan als je in toeristische resorts blijft.

Tip: ga je op rondreis? Kijk dan eens bij de mooie en stevige reistassen van Marington. Van zo’n kwaliteitstas heb je echt plezier tijdens een lange rondreis.

Rondreizen organisaties

 

Shoestring

Shoestring heeft een enorm aanbod aan rondreizen. Je kunt kiezen voor een geheel zelfstandige reis, maar je kunt ook gebruik maken van een gids. Hij brengt je naar plekken waar je normaal nooit zou kunnen komen. Wat dacht je van kamperen in Afrika, wandelen in Nepal of relaxen in Costa Rica? Kijk snel op de website van Shoestring.

Koningaap

Koning Aap Reizen is een reisorganisatie waar authentieke vakanties centraal staan. Koning Aap gaat verder dan de standaard vakantielanden en de deskundige reisleiders stellen dan ook graag een onvergetelijke reis samen. De rondreizen van Koning Aap gaan naar meer dan tachtig landen in Europa, Azie, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns Amerika. Kijk nu op de website van Koning Aap en ontdek wat jouw ideale reis is.

Djoser

Djoser staat voor veel individuele vrijheid. Je ontdekt de wereld en hebt daarnaast de tijd van je leven. Wil jij de ‘big five’ ontmoeten, Thailand ontdekken of op rondreis in Egypte? Kijk dan snel op de website van Djoser.

 

Rondreizen inspiratie

Veelgemaakte rondreizen zijn bijvoorbeeld rondreizen door Australie, Thailand of Indonesie. Als je een wat originelere rondreis wil maken, waarom overweeg je dan niet eens een rondreis vakantie naar Japan? Op deze pagina van Azie-expert.nl heb je een nuttig startpunt voor zo’n rondreis.