Vakantie! Lekker relaxen op het strand, slenteren over de lokale markt en even helemaal niks doen: genieten toch? Ondanks de gekke periode pakten mensen weer massaal de koffers in om er lekker op uit te gaan. Er ontzettend veel toffe spots om naartoe te gaan. Maar wat waren nou de populairste vakanties van vorige jaar? Wij hebben het voor je uitgezocht! Kun je gelijk inspiratie opdoen voor je volgende vakantie…

Italie

Zeg je pizza, pasta en espresso, dan zeg je Italie. Elk jaar trekken er veel vakantiegangers richting de laars van Zuid-Europa voor een welverdiende zonvakantie. En dat is ook niet zo gek: het is er in de zomer altijd heerlijk weer, je kunt er lekker eten en er zijn genoeg prachtige accommodaties waar je kunt verblijven. 

Curacao

Het land van de hagelwitte stranden en de helderblauwe zee. Op het Caribische eiland is het eigenlijk altijd lekker weer, daarom wordt het in de wintermaanden ook vaak bezocht. Dit kleine paradijs heeft alles wat je nodig hebt voor een top tijd. 

Griekenland

Een fantastische land om naartoe te gaan. Het heeft een lange kustlijn met schitterende stranden. Vooral de vele Griekse eilanden worden vaak bezocht. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. 

Bali

Het eiland is gelegen tussen Java en Lombok en maakt deel uit van de Soenda-eilanden. Het staat bekend om zijn schitterende natuur, fijne stranden en mooie accommodaties. Op Bali is valt van alles te beleven, je zult je er nooit vervelen.

Turkije 

Al jarenlang is dit een populaire vakantiebestemming, vooral onder de Nederlandse toeristen. En dat is ook niet zo gek! Het is een fantastisch land voor een heerlijke zee- en strandvakantie. Er zijn veel luxe resorts, shopping malls en uitgaansgelegenheden. 

Canarische Eilanden 

Op de Canarische Eilanden ben je eigen altijd zeker van lekker weer en heerlijke zandstranden waardoor het een ideale vakantiebestemming is. Door het subtropische klimaat is het er in zowel de zomer als in de winter warm. De populairste eilanden zijn Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote. Elk eiland heeft zijn eigen cultuur, sfeer en toeristische trekpleisters. 

Egypte

Als je zegt luxe all inclusives hotels, heerlijk weer en prachtige bezienswaardigheden dan kom je al snel uit bij Egypte. Je kunt er daarnaast ook prachtige duiken in de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee. Kortom, alles is aanwezig om volledig te genieten

Dit waren de populairste vakantiebestemmingen van vorig jaar zomer. Zoek jij nou nog een leuk vakantieland om naartoe te gaan? Dan heb je nu genoeg om uit te kiezen!