Kindervakantie

kindervakantie

Een kind heeft een heel ander beeld van de ideale vakantie dan dat een volwassene heeft. Zij houden over het algemeen niet van steden bezoeken, maar vinden het veel leuker om hele dagen rond het zwembad te hangen of in de speeltuin te spelen. Gelukkig zijn er reisorganisaties die rekening houden met de wensen van zowel de kinderen als de ouders. Hier lees je meer.

Kindervakantie reisorganisaties

Belvilla

Ga je op vakantie met kleine kinderen en zijn ze gek op zwemmen? Dan is een vakantiehuisje (met zwembad natuurlijk) ideaal. Belvilla heeft door heel Europa een groot aanbod vakantiehuisjes, met vaak een eigen zwembad. Wil jij optimaal van je vakantie genieten? Kijk dan snel op de website van Belvilla.

Corendon

Een vakantie bij Corendon is een feestje voor elk kind. Zij bieden reizen aan naar kindvriendelijke accommodaties waar zoveel faciliteiten zijn dat je kind zich urenlang vermaakt. Het vaak aanwezige animatieteam zorgt er voor dat jullie ook onbezorgd kunnen genieten. Ga snel naar de website van Corendon.

Handige kindervakantie tips

Hier moet je op letten bij het boeken

Het boeken van een kindervakantie vergt net iets meer tijd dan het boeken voor een vakantie alleen voor volwassenen. Vermaakt je kind zich wel? Zijn er genoeg leuke accommodaties? Heeft het hotel een zwembad? Allemaal zaken om aan te denken! Op de site Wandernan staan nog veel meer tips.

Leuke uitjes met kinderen

Slaat de verveling toe op vakantie in eigen land? Tijd om een leuk uitje te ondernemen! Op de handige website Dagtripper.nl vind je meer dan genoeg inspiratie voor een leuk dagje weg. Bij mooi weer bijvoorbeeld een waterpark! Maar ook indoor vind je er genoeg inspiratie.

Stedentrips met kinderen

Ben je op zoek naar de juiste stedentrip met kinderen? Dan blijft Parijs toch wel de meest ideale bestemming. Zo combineer je gemakkelijk een bezoek aan een van de meest beroemde steden ter wereld met een dagje naar het paradijs voor kinderen; Disneyland!