Spanje, Ibiza Cala Vedella

Cala Vadella is een prachtige, kleine baai en badplaats aan de westkust van Ibiza, Spanje. Het is een populaire plek op het eiland met een lang zandstrand.

Curacao

Curacao is een kleurrijk eiland vol natuur en cultuur. Je kunt op het eiland flamingo’s spotten en zwemmen met schildpadden! Ook zijn de tropische strandjes zeker een bezoekje waard.

Italië, Cinque Terre

Één van de meest betoverende plekjes is Cinque Terre in Italië… vijf prachtige dorpjes kenmerken deze plek. Smalle straatjes, restaurants en winkeltjes kom je tegen tijdens je wandeling.

Griekenland, Skiathos

Griekenland kent onwijs veel eilanden. Skiathos heeft indrukwekkende kusten en mooie zandstranden! Het is een rustig eiland met witte huisjes, kleine havens en héél veel pijnbomen.

Malediven

Als je van duiken en snorkelen houdt, ben je op de Malediven aan ’t juiste adres. Het zeewater is erg aangenaam en hier zwemmen veel tropische vissen!

Dubai, Marina

Marina is een erg luxe woonwijk in Dubai. Het is een jachthaven met hotels, appartementen, winkels en recreatiegebieden. Op ‘The Beach at JBR’ kun je heerlijk zonnen en genieten van ’t uitzicht!

Indonesië, Bali

Onbewoonde delen van Bali bestaan voornamelijk uit een mix van jungle, plantages (koffie/thee/groente/fruit) en rijstvelden. Indonesië is zeker een bestemming die op jouw bucketlist moet staan!

Marokko, Marrakech

De traditionele Arabische markten zijn in Marokko echt een hoogtepunt! Hier proef je de Marrokaanse keuken: heerlijke specialiteiten met kruiden en meer…

Mauritius

Pareltjes van Mauritius zijn: Grand Baie & Blue Bay. Hier vind je hagelwitte stranden vol palmbomen & helderblauw water. Mauritius heeft een enorme kustlijn met veel paradijselijke strandjes.

Cuba, Varadero

Ook wel Playa Azul genoemd. Dé badplaats van Cuba. Op het zandstrand kun je lekker zonnen en genieten van een verkoelend briesje of een frisse duik nemen in de zee. Een relaxte plek!