Individuele rondreis

individuele-rondreis

Wil je op reis en je eigen reistempo bepalen? Dan is een individuele reis misschien wel iets voor jou. Je kunt je eigen route uitstippelen en zelf bepalen hoe lang je ergens blijft.

Individuele rondreis reisorganisaties

Individuele rondreis Verenigde Staten

Een van de populairste bestemmingen voor een individuele rondreis is de Verenigde Staten. Met de auto of camper Route 69 doorkruisen. Of heerlijk de mooiste steden van de VS verkennen. Een goed startpunt voor je reis is om te kijken op de website van USA4all, namelijk VerenigdeStaten.info

Shoestring

Shoestring heeft een enorm aanbod individuele rondreizen. Je kunt kiezen voor een geheel zelfstandige reis, maar je kunt ook gebruik maken van een gids. Hij brengt je naar plekken waar je normaal nooit zou kunnen komen. Kijk snel op de website van Shoestring.

YourWay2GO

YourWay2GO richt zich volledig op individuele rondreizen. Zij willen de reiziger de kans bieden om een droomreis samen te stellen en laat je persoonlijke wensen centraal staan. Als je een luxe cruise naar de Antillen wilt of op zoek bent naar een resort op de Bahamas ben je echter aan het verkeerde adres. YourWay2GO biedt alleen reizen aan waar ze feeling bij hebben en naar bestemmingen waar je nog geen massatoerisme ziet. Ben jij benieuwd naar de bestemmingen van YourWay2GO? Ga dan naar de website.

Handige individuele rondreis tips

Alleen reizen

Ga jij binnenkort een individuele rondreis maken? Dan wil je daar natuurlijk optimaal van genieten. Columbus Magazine heeft 10 tips opgesteld om alles uit je vakantie te halen. Nieuwsgierig? Je leest ze hier.