Actieve vakantie

actieve vakantie

Hou jij er niet van om heel je vakantie aan het strand of zwembad te liggen? Dan is een actieve vakantie misschien iets voor jou! Klinkt wandelen, fietsen, abseilen, golfen of een actieve rondreis je als muziek in de oren? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites voor een actieve vakantie.

Actieve vakantie reisorganisaties

Hike in Holland

Heb je zin in een stevige hike (wandeling) door het het Oer-Hollandse landschap? Neem dan eens een kijkje op Hike in Holland. Hier vind je enorm veel inspiratie voor allerlei wandelvakanties in de mooiste gebieden van Nederland. Bijvoorbeeld een tweedaagse wandeltocht langs de kust. Of (voor de die-hard) een 7 daagse wandeltocht door het prachtige Groene hart van Nederland. Naar de website van Hike in Holland.

Labyrinth

Labyrinth is specialist in actieve vakanties en groepsuitjes door heel Europa. Zij organiseren vakanties voor verschillende leeftijdsgroepen, maar ook voor familie en een-ouder-gezinnen. Je kunt er niet alleen terecht voor rondreizen en wandelvakanties maar ook voor leuke zon- en cultuur vakanties. Geïnteresseerd? Ga dan naar de website van Labyrinth.

Eurocamp – Enjoy

Eurocamp-Enjoy geeft stelletjes, vriendengroepen of mensen die er even zonder kinderen tussen uit knijpen veel leuke vakantietips. De vakantietips op Eurocamp-Enjoy zijn onderverdeeld in de thema’s: Actief, Cultuur en Steden, Wellness en Culinair. Interesse? Ga dan naar de website van Eurocamp-Enjoy.

De Jong Intra

De Jong Intra Vakanties is een Nederlandse aanbieder van vakanties en is specialist in het samenstellen van een mooie reis. Op de Jong Intra zijn veel actieve vakanties te vinden. Wat dacht je van wintersport, kanoën of wandelen? Ga snel naar de website van de Jong Intra.

SNP

Hou jij van unieke vakanties? Dan ben je bij SNP op het juiste adres. SNP heeft een groot aanbod aan originele bestemmingen en richt zich niet op de ‘grote massa’. Het aanbod van SNP kenmerkt zich dan ook door authenticiteit, rust, aandacht voor natuur en cultuur en respect voor de lokale bevolking. Naar de website van SNP.

Handige actieve vakantie tips

Reishonger

Inspiratie nodig voor je volgende actieve vakantie? Kijk op reisblog Reishonger en je honger naar vakantie inspiratie wordt snel gestild. Prachtige beelden, handige tips en tonnen inspiratie.

Reizendoejezo

Alles wat je wil weten over landen, steden en bezienswaardigheden vind je hier! Wil je je nog even oriënteren op verschillende bestemmingen of wil je meer weten over het land wat je binnenkort gaat bezoeken? Je kan allerlei hoogtepunten en bezienswaardigheden zoeken met Reizendoejezo!

Fotograferen op reis

Fotograferen op reis is net even anders dan fotograferen in het bos bij je op de hoek. Is je apparatuur wel verzekerd op reis? En wat voor fotocamera kun je het best gebruiken bij een actieve vakantie? Ga nu naar de website van fotograferen op reis en lees waar je op moet letten.