Busvakantie

busvakantie

Een busvakantie doet niet meer onder voor een auto- of vliegvakantie. De bussen en touringcars zijn tegenwoordig namelijk van alle gemakken voorzien. De stoelen zitten lekker en je kunt er films kijken, eten en drinken bestellen of naar het toilet.

Busvakantie reisorganisaties

 

De Jong Intra busvakanties

De Jong Intra staat bekend om haar verzorgde busvakanties. De bussen van de Jong Intra zijn uitgerust met een koffiezetapparaat, airco, een toilet, koelkast en soms zelfs Wifi. Ideaal om het thuisfront op de hoogte te houden van je reis. Ben je benieuwd geworden? Ga dan naar de website van de Jong Intra.

GoGo jongerenreizen

Denk je aan een jongerenvakantie, dan denk je aan een busvakantie van GoGo Tours. Zij organiseren al 25 jaar reizen naar populaire landen als Spanje, Griekenland en Bulgarije. Ben jij tussen de 15 en 25 jaar? En wil je op vakantie naar een van vetste jongerenbestemmingen? Ga dan snel naar de website van GoGo Tours.

Peter Langhout

Peter Langhout verzorgt al sinds 1987 reizen in binnen- en buitenland en is een oude bekende als het gaat om mooie busvakanties. Wat ooit begon met busreizen naar Sauerland en Parijs, is nu uitgegroeid tot een reisorganisatie met bestemmingen in heel Europa. Wil jij een mooie reis boeken en ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de website van Peter Langhout reizen.

FlixBus

FlixBus biedt dagelijks meer dan 100.000 goedkope busverbindingen aan naar meer dan 800 mooie bestemmingen binnen Europa. Voor een prikkie reis je met veel beenruimte, gratis WiFi en 3 stuks bagage de zon tegemoet! Naar de website van FlixBus.

Beachmasters Jongerenreizen

Beachmasters is onder jongeren ongekend populair. Wat is er nou lekkerder dan na een avondje feesten uit brakken op een lekker strand? Deze reisorganisatie organiseert, zoals de naam al doet vermoeden, vooral jongeren vakanties naar de kust.  Naar de website van Beachmasters.

Elmar Reizen

ElmarReizen.nl is een van de grootste onafhankelijke reissites van Nederland. Op deze sites bieden touroperators hun busreizen aan. Daarbij kun je er ook veel handige informatie over bepaalde landen en steden vinden. Kijk nu op de site van ElmarReizen.

 

Handige busvakantietips

 

Veilig op reis

Busvakanties zijn al jarenlang erg populair onder jongeren, vriendengroepen en stelletjes. Op de site veilig op reis lees je waar je op moet letten.

Inpaklijsten

Ook handig: eindelijk eens een keer niet die tandenborstel of gezichtscrème vergeten…. Op meenemen.nl vind je veel handige informatie over het inpakken voor de vakantie inclusief diverse checklists. Of maak direct een persoonlijke vakantie inpaklijst op checkandpack.nl.