Natuurlijk kun je Curacao simpelweg bezoeken voor een weekje aan het (all inclusive) strand, maar dan doe je dit mooie eiland toch echt te kort. Er is namelijk behoorlijk wat te beleven op Curacao. Op de website Curacao-vakantie.nl ontdek je alle bezienswaardigheden voor een geslaagde Curacao vakantie. Hier alvast een kleine bloemlezing.

Onderwater safari

Heb je wel eens gehoord van een Aquafari? Waarschijnlijk niet. Op Curacao ontdek je de prachtige onderwaterwereld met je eigen onderwaterscooter. Zo kun je ook zonder je PADI genieten van al het moois wat de zee van Curacao te bieden heeft.

 

Zwemmen met dolfijnen

Geliefd door jong en oud: zwemmen met dolfijnen. Uiteraard kun je Flipper en zijn vriendjes ook aaien en knuffelen. Ook leer je tijdens een dolfijnen uitje meer over hoe ze getraind worden. Dit is echt mega populair op Curacao, dus vergeet niet te reserveren.

 

Willemstad

Een beozke aan de hoofdstad van Curacao mag uiteraard niet ontbreken. De stad heeft een zeer rijke historie en staat onder andere op de UNESCO werelderfgoedlijst. Ontdek de koloniale geschiedenis al wandelend door het mooie Willemstad.

 

Unieke strandjes

Iedereen kent de stranden van Mambo Beach of Jan Thielbaai. Zoek je wat meer rust of iets originelers? Ga dan eens naar minder bekende strandjes zoals bijvoorbeeld Kokomo Beach of Playa Kenepa Grandi. En na afloop niet aan iedereen vertellen dat het hier zo mooi is he? Nog meer stranden op Curacao en nog veel meer bezienswaardigheden kun je vinden op de Curacao specialist OpNaarCuracao.nl.