Wil jij je koffers pakken en het liefst vandaag nog naar de zon vertrekken? Dat kan! Hoe? Dat lees je hier!

Last minutes online boeken

Sta je klaar voor vertrek? Houd dan websites zoals VakantieDealz in de gaten. Hier vind je elke dag last minutes en boek je eenvoudig bij bij allerlei bekende reisorganisaties.

Last minute desk Sunweb

Hier kun je op zich al de beste Sunweb aanbiedingen en last minutes vinden. Mocht je echt pas op de luchthaven super last minute willen boeken, dan is de Sunweb Last minute desk misschien wat jullie. Het enige wat je nodig hebt zijn je koffers, je paspoort en natuurlijk geld voor de tickets. Meer heb je niet nodig, want de last minute desk in vertrekhal 1 op Schiphol doet de rest. Het team van Sunweb zoekt elke dag naar de beste last minute deals en zorgen ervoor dat je dezelfde dag nog kunt vertrekken. De accommodatie wordt gelijk voor je geboekt en nog voor je in het land van bestemming bent wordt er een transfer naar je hotel geboekt. Zo is je vakantie in een korte tijd van a tot z geregeld.

Bestemmingen

Eet je vanavond tapas in Barcelona? Een pizza in Italië? Vis in Kroatie? Of dans je liever de sterren van de hemel in een club op Ibiza? Het aanbod qua last minute deals is erg groot, alleen kan het zijn dat jouw favoriete bestemming al volgeboekt is. Als je teleurstelling wil voorkomen kun je ook altijd even naar de last minute desk bellen (020-4460485). Zij kunnen je dan precies vertellen wat momenteel de aanbiedingen zijn en kunnen je helpen bij het uitzoeken van een mooie last minute.